Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont start'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Vehicle Forums
    • XR6 Turbo
    • FPV PERFORMANCE INC.
    • GT335 & GS315
    • G6E Turbo
    • UTEopia
    • Territory Turbo
    • Focus XR5 Turbo
    • Mondeo XR5 Turbo
    • Ford Discussion
    • Ford 4.0L N/A Discussion
    • Conversions, transplants and Frankensteins
  • General Forums
    • General Car Talk
    • Off-Topic
    • Multimedia
    • MotorSport
    • Drag and Circuit Racing
    • Photo Gallery
  • Vehicle Technical Forums
    • General Tech
    • Audio/Visual Workshop
    • Interior & Exterior Workshop
    • Exhaust Workshop
    • Electrics Workshop
    • Wheels and Tyres
    • Suspension and Handling
    • Brakes
    • Driveline Workshop
    • Turbo Workshop
    • Intercooler Workshop
    • ECU Workshop
    • Fuel System & Induction Workshop
    • Blow Off Valve Workshop
    • Engine Workshop
    • 300+ Club
    • 400+ Club
    • 500+ Club
    • 600+ Club
    • 700+ Club
  • Auto News & Reviews
    • Ford US News
  • Advertisers Forums
    • Automotive Catalogues and Specials
    • Autotech Engineering
    • Advertiser Q&A / Feedback Forum
  • Cruise & Event Forums
    • Scheduled Events Forum
    • General Discussion
    • Australian Capital Territory
    • New South Wales
    • Northern Territory
    • Queensland
    • South Australia
    • Tasmania
    • Victoria
    • Western Australia
    • New Zealand
  • The Market Forums
    • Classifieds
    • Small Business Directory
    • Group Buys
  • The Site
    • Site Announcements
    • Merchandise Forum
    • Suggestions, Problems or Questions

Blogs

  • CJF077's Blog
  • xr2dy4's Blog
  • xr2dy4's Blog
  • Dag's Video Blog

Product Groups

  • Advertisements
  • DM Packages
  • Merchandise
    • Stickers
    • Key Rings

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey all, I own a 2010 FG XR6T, recently the battery died so I replaced it. Now my car wont start when I turn the ignition over nothing happens at all! The new battery is fine all fuses seem fine, I got a scan tool and ran it through the car, the car showed up with 20 fault codes after documenting each code we cleared them but 4 still remain. U1900 P1000 U1055 U1066 Can someone please help me or show me a solution!
  2. hey guys so in my normal style I started off doing somthing I knew nothing about! its all apart of my style what I was doing was removing the icc so I could install some gauges I just jumped straight into it didnt bother to disconnect the battery rookie mistake! any how, half way thru the alarm starting going off and I figured it was time to disconnect the battery so I did, I finshed what I had to do and now when it came to starting my car it wouldnt start at all , I would turn the key to acc n all the lights were on but wouldnt start, the raido read "code error", and from what I have read it just takes half an hour or so to go back to normal as it is the origanal unit so no code is needed, but my issue now is the car wont do anything at all it dead nothing happens when the key is any position , Im thinking its prob fuses or relays, I relize I will have to take it some where but is there any trouble shooting tips you guys have befor I get it towed, just to make you all laught the sun roof is open n garage is full! im off to k-mart to by a garden shade haha... any help would be great!
×
×
  • Create New...