Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'pedal sensor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Vehicle Forums
    • XR6 Turbo
    • FPV PERFORMANCE INC.
    • GT335 & GS315
    • G6E Turbo
    • UTEopia
    • Territory Turbo
    • Focus XR5 Turbo
    • Mondeo XR5 Turbo
    • Ford Discussion
    • Ford 4.0L N/A Discussion
    • Conversions, transplants and Frankensteins
  • General Forums
    • General Car Talk
    • Off-Topic
    • Multimedia
    • MotorSport
    • Drag and Circuit Racing
    • Photo Gallery
  • Vehicle Technical Forums
    • General Tech
    • Audio/Visual Workshop
    • Interior & Exterior Workshop
    • Exhaust Workshop
    • Electrics Workshop
    • Wheels and Tyres
    • Suspension and Handling
    • Brakes
    • Driveline Workshop
    • Turbo Workshop
    • Intercooler Workshop
    • ECU Workshop
    • Fuel System & Induction Workshop
    • Blow Off Valve Workshop
    • Engine Workshop
    • 300+ Club
    • 400+ Club
    • 500+ Club
    • 600+ Club
    • 700+ Club
  • Auto News & Reviews
    • Ford US News
  • Advertisers Forums
    • Automotive Catalogues and Specials
    • Autotech Engineering
    • BENDIX – Put your foot down with confidence
    • Advertiser Q&A / Feedback Forum
  • Cruise & Event Forums
    • Scheduled Events Forum
    • General Discussion
    • Australian Capital Territory
    • New South Wales
    • Northern Territory
    • Queensland
    • South Australia
    • Tasmania
    • Victoria
    • Western Australia
    • New Zealand
  • The Market Forums
    • Classifieds
    • Small Business Directory
    • Group Buys
  • The Site
    • Site Announcements
    • Merchandise Forum
    • Suggestions, Problems or Questions

Blogs

  • CJF077's Blog
  • xr2dy4's Blog
  • xr2dy4's Blog
  • Dag's Video Blog

Product Groups

  • Advertisements
  • DM Packages
  • Merchandise
    • Stickers
    • Key Rings

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey guys so I have ba xr6 nonturbo. Its throwing codes for throttle actuator,Tps and pedal sensor. Drives fine at speed but idles high with a miss and when I put in reverse or drive, idle drops real low and lumpy and nearly dies. I have cleaned throttle body and replaced TPS as garage and ford told me that's most common part to go but problem still there, anyone else had anything similar? Guess my next step is to change actuator and pedal sensor. Is there any way I can check actuator and pedal sensor/sensors. Is there any other cause that could be throwing throttle codes? Local garage cant help.


FordXR6Turbo.com Powered by Invision Community

×
×
  • Create New...